Menu Sluiten

Split Airco


Split airco

Multi Split Airconditioning, ook wel bekend als Multi Split Airco, is een airconditioningsysteem met één extern onderdeel en 2 tot 5 interne onderdelen. Het kan gebruikt worden om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen. Een split airconditioningsysteem is een airconditioner met één buitenunit en één of meer binnenunits die gebruikt kunnen worden om kleinere ruimtes te koelen of te verwarmen. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits wordt gepompt.

Het is dus eigenlijk een soort warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen. Info over split airco

Gegevens over Split airco

Split-aerosol is het meest gebruikte aircowarmtepompsysteem. Een split-aerosol bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Deze buitenunit wordt gebruikt om de koelvloeistof te koelen.

Aangezien de buitenunit niet binnenshuis staat, zult u een laag geluidsniveau ervaren. De split airconditioner biedt verschillende voordelen. Zo kan een multi-split airconditioner meerdere ruimtes koelen, maar heeft hij een grote capaciteit en is daardoor geschikt voor appartementen, kantoren en diverse kantoorruimtes. Met een multi-split airconditioningsysteem is het mogelijk om meerdere binnenunits aan te sluiten op één buitenunit.

Ontdek alle kenmerken en prijzen van dit type airconditioner op een doordachte manier. Airconditioners zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van mobiele airconditioners tot gesplitste blokken met meerdere binnenunits.

Meer info over split airco nu op lec-energysolutions.be.

Tags

Airco Als Verwarming | Offerte Split Airco Waasland | Split Airco Als Warmtepomp | Split Airco Hamme | Split Airco Waasland | Split Airco |